Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Ashly mXa-1502

De mXa-1502 maakt onderdeel uit van de mXa-serie en is een mengversterker. De geavanceerde, compacte klasse D versterker is voorzien van uitgebreide DSP functies en kan op verschillende manieren beheerd en bediend worden. Voorzien van 12 in- en 4 uitgangen, plus 2 150W microfoon voorversterkers, kunnen tot wel vier zones gemixt worden, in 2,4 en 8-ohm en ook 25, 70 en 100 volts toepassingen.

Deze zwarte mengversterker is kan zeer goed gebruikt worden voor op- en omroep, achtergrondmuziek en TV geluid. Hierdoor kan de mXa-1502 onder andere ingezet worden in auditoria, (sport)bars, evenementencentra, gymzalen, kleine clubs, collegezalen, gebedshuizen, hotels, kantines, multifunctionele ruimtes, restaurants, retail, scholen, sportaccommodaties en -velden en vergaderruimten.

 

Artikelnummer: ASH30500 Categorieën: , , Klant worden?

Beschrijving

Ashly mXa-1502 versterker

De Ashly mXa-1502 is een mengversterker en maakt onderdeel uit van de mXa-serie. De geavanceerde, compacte klasse D  versterker is zeer energiezuinig, houdt het hoofd koel en is veel minder storingsgevoelig dan veel vergelijkbare versterkers. Een budgetvriendelijke, uiterst betrouwbare oplossing!

Flexibel en betrouwbaar

Tot wel vier mengzones en DSP, plus twee programmeerbare analoge 150W microfoon voorversterkers die 2,4 en 8-ohm kunnen aandrijven, evenals 25, 70 en 100V belastingen. Eenvoudig gemaakt met de compacte mXa-1502: hoewel de versterker slechts een plek in een patchkast inneemt, kan het twaalf audio-ingangen in vier verschillende gebieden verwerken. Dit biedt totale controle over vier zones met volledig verschillende toepassingen, zoals balkons, foyers, patio’s, wachtruimtes, recepties, kantoren en ook grote ruimtes die af en toe in kleinere ruimtes worden verdeeld. Of een ruimte nu een hoog vermogen vereist, over veel verschillende aangesloten apparaten beschikt, of dat men te maken heeft met een uitdagende akoestiek, de flexibele mXa-1502 kan het allemaal aan! Of het nu meerdere toepassingen in verschillende zones zijn of dagelijks gebruik, de versterker toont altijd betrouwbaarheid en geweldige prestaties.

Zeer compleet

Behalve dat het perfect is voor multi-zone muziekdistributie, kan de mXa-1502 ook worden gebruikt voor oproepen, geluidsmaskering en automatisch mixen voor een breed scala aan omgevingen. De mengversterker heeft uitgebreide digitale signaalverwerking (DSP) op alle in- en uitgangen, inclusief routing, matrixing, auto-mixen, ducking en versterker monitoring. Functies zoals parametrische EQ, HPF en LPF, delay, automatische nivellering, AFC en gain zorgen voor volledige controle en uitstekende geluidskwaliteit. Al deze (en de andere) functies, plus acht microfoon-/lijningangen, vier stereo lijningangen en vier uitgangen, maken dit de perfecte oplossing voor iedere audio-installatie.

Multitasker

Als een ware multitasker, kan deze mengversterker heel goed ingezet worden voor op- en omroep, achtergrondmuziek en TV geluid. Hierdoor kan de mXa-1502 gebruikt worden in veelzijdige, multi-zone omgevingen met zeer uiteenlopende eisen. Dit maakt deze mengversterker van Ashly uiterst geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld auditoria, (sport)bars, evenementencentra, gymzalen, kleine clubs, collegezalen, gebedshuizen, hotels, kantines, multifunctionele ruimtes, restaurants, retail, scholen, sportaccommodaties en -velden en vergaderruimten.

Gemakkelijke controle en onderhoud

Ashly’s AquaControl-software biedt totale controle over de vier afzonderlijke zones. Allemaal via een handige en eenvoudig te gebruiken GUI, die geen week van tutorials vereist om te begrijpen en te configureren. Met de meest intuïtieve interface ooit, maakt de geavanceerde software navigatie mogelijk met vrijwel elk browser-enabled apparaat. Regel gemakkelijk oproepen, aankondigingen, achtergrondmuziek en tv-audio, gewoon vanaf een tablet of computer. Of kies uit twee nieuwe bedrade enkelvoudige afstandsbedieningen van Ashly. De WR-1.1 afstandsbediening biedt volumeregeling en met de WR-1.8 afstandsbediening kan men daarnaast ook de gewenste bron selecteren. Ashly AquaControl maakt externe toegang ook mogelijk, wat betekent dat het niet nodig is om op locatie aanwezig te zijn om problemen op te lossen of de mXa-1502 opnieuw te configureren! De planner en RTC (Real-Time Clock) maken het plannen en oproepen van gebeurtenissen mogelijk, zodat automatisch de door de gebruiker gedefinieerde getimede evenementen geactiveerd worden. Natuurlijk kan de mengversterker ook worden bediend met behulp van de handige voorkant met vier knoppen voor bron-/voorinstellingselectie. Al met al een handige en gebruiksvriendelijke ervaring.

Ashly mXa-1502 samengevat

  • Mengversterker
  • Klasse D
  • Tot 4 zones
  • 1HE
  • Zwart
  • Uitgebreide DSP functies, zoals routing, matrixing, auto-mixen, ducking en versterker monitoring
  • Incl. evenement planner
  • 8 gebalanceerde microfoon-/lijningangen
  • 4 stereo lijningangen
  • 4 uitgangen

Extra informatie

Gewicht 5,4 kg
Afmetingen 495 × 641 × 64 cm
Aantal eenheden

1 HE

Aantal zones

4 zones

Afmetingen

45 mm x 483 mm x 369 mm

Diepte

369mm

Frequentiebereik

20 Hz – 20 kHZ

Gewicht

5.4 kg

Kleur

Zwart