Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Pan Acoustics P 04 AMT

De Pan Acoustics P 04-AMT is een passieve line array luidspreker welke zeer geschikt is voor zowel spraak als muziek toepassingen. De luidspreker, gemaakt van aluminium, bevat 4x 3.5 inch HQ Neodym drivers en een speciaal ontwikkelde Air Motion Tweeter (AMT) van Mundorf. Met de weatherproof optie en leverbaar in elke RAL kleur maakt dat deze luidspreker zeer geschikt als toepassing in bijvoorbeeld gebedshuizen, musea, stations en winkelcentra.

Artikelnummer: PAS10853 Categorieën: , , , Klant worden?

Beschrijving

AMT serie

De Pan Acoustics AMT serie omvat een aantal passieve line array luidsprekers welke gebruik maken van een Air Motion tweeter, ofwel een AMT, van Mundorf. Het idee achter deze serie is om een product neer te zetten welke voorziet in een natuurlijke weergave van hoge frequenties. Het eindresultaat is een samenwerking met Mundorf waarmee een speciale AMT tweeter is ontwikkeld en welke wordt toegepast in onder andere de P 04-AMT.

P 04-AMT

De P 04-AMT is een passieve line array luidspreker welke is voorzien van 4x 3.5 inch HQ Neodym drivers en een speciaal ontwikkelde Air Motion Tweeter (AMT) van Mundorf. De drivers en tweeter zijn verwerkt in een compacte aluminium zuil. Dit maakt het een compacte luidspreker welke diverse toepassingen kent zoals in gebedshuizen, winkelcentra, stations, musea en presentatieruimten.

Subliem geluid

Naast een goede uitstraling kent deze luidspreker een subliem geluid en laat dan ook niets te wensen over qua geluid. De luidspreker werkt tonaal precies met een hoge assertiviteit en zonder vervorming op de hoge frequenties. Dit maakt de P 04-AMT luidspreker uitermate geschikt voor situaties waar grote afstanden moeten worden overbrugd en waar hoge eisen gesteld worden aan de geluidskwaliteit. Dit allemaal maakt dat de Pan Acoustics P 04-AMT zeer geschikt is voor zowel spraak als muziek doeleinden.

Opties

De P 04-AMT luidspreker wordt standaard geleverd in de kleuren aluminium, wit of zwart. Het is echter mogelijk om andere RAL kleuren toe te passen zodat de luidspreker past bij de omgeving. Denk hierbij aan dezelfde kleur als de muur waar de luidspreker opgehangen wordt. Wanneer de luidspreker gebruikt wordt in een omgeving waar vocht een rol kan spelen, zoals een buitenlocatie, dan zijn er twee opties beschikbaar namelijk de IP 54 en de IP 65 versie. Kortom deze luidspreker van Pan Acoustics levert uitstekend geluid en is voor elke toepassing geschikt.

 

De Pan-Acoustics P 04-AMT line array luidspreker samengevat:

  • 4x 3,5 inch HQ Neodym drivers
  • 1x Air Motion Tweeter van Mundorf
  • Compact design
  • Tonaal precies

Extra informatie

Aansluitingen

1x Phoenix 5 pin

Afmetingen

506 x 107 x 118 mm

Frequentiebereik

90 Hz – 24 kHz

Garantie

10 jaar

Gewicht

3 kg

Impedantie

4 ohm

Kleur

Aluminium, Wit, Zwart

Sensitivity

93 dB

Taric code

8518220090

Type luidspreker

Line array, Zuil

Rated power

200 W