Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

WORKPRO MAX 6 FX USB

De Max 6 FX USB is een compacte mixer welke voorzien is van 4 mono mic/lijn kanalen en één stereo kanaal. De MIC/Line kanalen hebben de mogelijkheid om fantoomvoeding te leveren voor condensator microfoons en beschikken daarnaast over een 3-voudige toonregeling per kanaal.

Naast de inputs beschikt de Max 6 FX USB over een USB/SD audio speler/recorder en ingebouwde FX processor. Een 5-bands grafische equalizer en ook een send/return aansluitingen en een aansluiting voor een koptelefoon maken deze mixer van WORK PRO compleet.

Beschrijving

WORK PRO Max 6 FX USB

Max Series

De Max 6 FX USB maakt samen met de Max 10 FX USB onderdeel uit van de Max mixer series van WORK PRO. Het betreft een aantal compacte mixers welke goed toepasbaar zijn in bijvoorbeeld gebedshuizen of bij andere gelegenheden waar men iets meer directe controle wenst over de audio.

De WORK PRO Max 6 FX USB is het kleinere broertje van de Max 10 FX USB. Deze compacte versterker beschikt over 4 mono mic/lijn kanalen en één stereo kanaal. De mic/lijn kanalen beschikken elk over een 48+ fantoomvoeding. Een koptelefoonaansluiting maakt de mixer compleet.

Toonregeling

De compacte mixer beschikt per kanaal over een laag, midden en hoog toonregeling. Hierdoor is elke aangesloten bron goed af te regelen. Om te zien of de toonregeling goed staat is er een 5-bands grafische equilizer toegevoegd aan de mixer.

Effecten

De mixer heeft een FX effect mogelijkheid aan boord. Een ingebouwde effect processor verzorgt dit effect. Dit effect is post-fader. Daarnaast is het mogelijk om door een send/return verbinding extern het geluid verder te bewerken of effecten eraan toe te voegen.

Player

De mixer is voorzien van een ingebouwde USB/SD speler. Hierdoor is het mogelijk om vooraf opgenomen audiobestanden af te spelen via de mixer. Daarnaast is het ook mogelijk om de audio op te nemen zodat dit bewaard kan worden of om bijvoorbeeld later te delen. Kortom de WORK PRO Max 6 FX USB is een compacte mixer en is ondanks zijn compacte formaat voorzien van alle basis onderdelen. De mixer is een uitstekende oplossing in bijvoorbeeld gebedshuizen, horeca en sportclubs.

 

WORK PRO Max 6 FX USB samengevat:

  • 4 lijn/microfoon inputs
  • +48V fantoomvoeding
  • Toonregeling laag/mid/hoog
  • FX effect
  • Send/return
  • Koptelefoonaansluiting

Extra informatie

Aansluitingen

XLR

Aantal inputs

5

Aantal outputs

2

Afmetingen

345 x 250 x 40 mm

Garantie

2 jaar

Gewicht

3.5 kg

Kleur

Zwart

Taric code

8518400090