Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

WORK PRO MDX 0408

De MDX 0408 is een krachtige audio-processor met een breed scala aan DSP-functies, waaronder compressors, limiters, equalizers en vertragers. Met 4 ingangen en 8 uitgangen biedt het flexibele configuratiemogelijkheden voor professioneel audiobeheer. Via intuïtieve software kan het snel worden geconfigureerd en bewaakt, terwijl de ondersteuning voor Ethernet, USB en RS232 diverse bedieningsmogelijkheden biedt. De 24-bits DSP met een bemonsteringsfrequentie van 96 kHz garandeert uitstekende geluidskwaliteit en nauwkeurige signaalverwerking. Ideaal voor toepassingen zoals stadions, auditoria en conferentiesystemen, biedt de MDX 0408 veelzijdige oplossingen voor geluidsbeheer. Met de controle-software MarkDSP hebben gebruikers nauwkeurige controle over hun audiotoepassingen.

Beschrijving

WORK PRO MDX 0408

De WORK PRO MDX 0408 is een professionele audio-processor die een breed scala aan DSP-functies kan realiseren. Het biedt een geïntegreerde oplossing met compressors, limiters, frequentiescheiders, dynamische EQ, vertragers, equalizers, en ingangen en uitgangen met FIR-fasecorrectie, evenals audiomixers. Met zijn 4 ingangen en 8 uitgangen biedt het een flexibele configuratie voor audiobeheer.

Het apparaat kan snel en gemakkelijk worden geconfigureerd en bewaakt via intuïtieve software, waardoor een brede operationele ruimte ontstaat voor professionele audiotoepassingen. De mogelijkheid om via Ethernet, USB en RS232 te worden aangestuurd, biedt verschillende bedieningsmogelijkheden afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. De DSP met 24-bits resolutie en 96 kHz/24-bits sampling, met FIR op 48 kHz, garandeert een hoge geluidskwaliteit en nauwkeurige signaalverwerking.

Het is bij uitstek geschikt voor diverse toepassingen, waaronder stadions, professionele optredens, auditoria, multifunctionele zalen, en conferentiesystemen. Deze veelzijdigheid maakt het een waardevolle aanwinst voor bijvoorbeeld audio-engineers en geluidstechnici die verantwoordelijk zijn voor het beheren van het geluid in verschillende omgevingen.

De bijbehorende controle-software, MarkDSP genaamd, vergemakkelijkt de configuratie en bewaking van het apparaat, waardoor gebruikers nauwkeurige controle hebben over hun audiotoepassingen. Of het nu gaat om het optimaliseren van geluidskwaliteit in een concertzaal of het afstemmen van geluidsniveaus in een conferentiesysteem, de MDX 0408 biedt de nodige tools en functionaliteiten om aan de eisen van professionele audio-engineering te voldoen.

MDX 0408 samengevat

  • Audio-ingang: 4 XLR3 gebalanceerd
  • Verwerking per invoerkanaal: Ruisonderdrukking, PEQ_X IN, DEQ IN, Vertraging, FIR IN, Matrix, Fase, Demping
  • Audio-uitgang: 8 XLR3 gebalanceerd
  • Verwerking per uitvoerkanaal: FIR UIT, PEQ_X UIT, Compressor, Limiter
  • S/R-verhouding: 108 dB @ 16 dBu, 1 kHz, A-gewogen/Lijn
  • THD+N: -90 dB @ 0 dBu, 1 kHz, A-gewogen/Lijn
  • Bemonsteringsfrequentie: 96 kHz / 24 bit
  • Besturingsprotocollen: USB, RS232 en TCP/IP
  • Netwerkpoorten: D-SUB9 en Ethernet
  • Voeding: AC 90/264 V 50/60 Hz
  • Afmetingen: 483 mm x 215 mm x 44,5 mm
  • Gewicht: 3,2 kg
  • Functies: Signaalmatrix, Crossover, IN/UIT-filters, Polariteit inversie, Ruisonderdrukking, Compressor, Vertraging
  • Besturingssoftware: Besturingssoftware MarkDSP

 

Extra informatie

Afmetingen

483 mm x 215 mm x 44,5 mm

Audio-ingang

4 XLR3 gebalanceerd

Audio-uitgang

8 XLR3 gebalanceerd

Bemonsteringsfrequentie

96 kHz / 24 bit

Functies

Signaalmatrix, Crossover, IN/UIT-filters, Polariteit inversie, Ruisonderdrukking, Compressor, Vertraging

Garantie

2 jaar

Gewicht

3,2 kg

Voeding

AC 90/264 V 50/60 Hz