Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Harmonys Flash Indoor PoE

De Harmonys Flash Indoor PoE is een veelzijdige oplossing voor noodsituaties en informatieoverdracht in binnenomgevingen. Met eenvoudige installatie en aanpasbare signalering biedt het effectieve waarschuwingen, zelfs in lawaaiige omgevingen. Met zijn aanpasbaarheid aan verschillende situaties, inclusiviteit voor alle gebruikers, en gebruiksvriendelijke configuratie via de SIGMA-software, optimaliseert de Harmonys Flash Indoor de prestaties voor elke omgeving. Met zijn compacte afmetingen en robuuste specificaties past het perfect in elke binnenruimte.

Artikelnummer: BDT20007 Categorieën: , Klant worden?

Beschrijving

De Harmonys Flash Indoor PoE is een veelzijdige en innovatieve oplossing voor het signaleren van noodsituaties en het communiceren van belangrijke informatie in verschillende binnenomgevingen. Of het nu gaat om een inbraak, een aanval of een chemisch alarm, dit intelligente systeem biedt een effectieve manier om de aandacht van het publiek te trekken en mensen te waarschuwen voor potentiële gevaren.

Kenmerken Harmonys Flash Indoor PoE

Ten eerste is een van de opvallende kenmerken van de Harmonys Flash Indoor PoE het gebruiksgemak en de flexibiliteit ervan. Met de mogelijkheid om aan de muur te worden bevestigd, kan dit apparaat gemakkelijk worden geïnstalleerd op strategische locaties in verschillende soorten gebouwen. Dit zorgt voor een brede dekking en maximale zichtbaarheid, zelfs in omgevingen met veel lawaai waar geluidssignalen mogelijk niet effectief zijn.

Ten tweede is de aanpasbaarheid ervan aan verschillende situaties. Met vier verschillende LED-kleuren kan het systeem verschillende soorten waarschuwingen en informatie weergeven. De helderwitte LED’s kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om de aandacht te trekken bij noodsituaties door afwisselend te knipperen met rode LED’s. De groene LED’s worden gebruikt voor dagelijkse informatie in normale modus. Tot slot identificeert een blauwe LED een dreigingsalarm volgens de NF 61-942 Franse standaard, waardoor gebruikers snel en nauwkeurig kunnen reageren op potentieel gevaarlijke situaties.

Inclusiviteit

Een ander belangrijk aspect van de Harmonys Flash Indoor PoE is de inclusiviteit ervan. Naast visuele signalen kan het systeem ook worden geconfigureerd om geluidsberichten af te spelen. Dit maakt het uitermate geschikt voor communicatie met slechthorende mensen en mensen met gehoorproblemen. Dit zorgt voor een gelijke toegang tot belangrijke informatie voor alle gebruikers, ongeacht hun auditieve capaciteiten.

SIGMA-software

Bovendien is de Harmonys Flash Indoor eenvoudig te configureren en aan te passen aan de specifieke behoeften van elke binnenomgeving. Met behulp van de SIGMA-software kunnen gebruikers verschillende modi en helderheidsniveaus van het systeem aanpassen aan hun voorkeuren en vereisten. Dit maakt het mogelijk om de prestaties van het systeem te optimaliseren voor elke situatie en ervoor te zorgen dat het effectief is in het waarschuwen en informeren van mensen in geval van noodsituaties.

Harmonys Flash Indoor PoE samengevat

tot slot, biedt de Harmonys Flash Indoor een geavanceerde en veelzijdige oplossing voor het signaleren van noodsituaties en het communiceren van belangrijke informatie in verschillende binnenomgevingen. Met zijn gebruiksgemak, aanpasbaarheid en inclusiviteit is dit systeem een waardevolle aanvulling op de veiligheids- en communicatie-infrastructuur van elk gebouw.

  • Afmetingen: 157 x 93 x 53 mm
  • Helderheid: 60 candela/m²
  • Beschermingsindex: IP 30, IK02
  • Bedrijfstemperatuur: 0° tot +50°C
  • Gebruik: Binnen
  • Montagemogelijkheid: Aan de muur

Extra informatie

Taric code

85182200