Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Soundsphere Q-6 White

De Q-6 White maakt onderdeel uit van de Q-serie en is een omnidirectionele luidspreker. De compacte, hemisferische pendelluidspreker is volledig weerbestendig en biedt fantastische geluidskwaliteit, zowel bij gebruik binnen als ook in de buitenlucht.

Deze witte luidspreker is ideaal voor een breed scala aan buitentoepassingen. Zo kan de Q-6 White onder andere ingezet worden in klaslokalen, sportclubs, hotellobby’s, restaurants, winkels, gemeenschappelijke ruimtes van winkelcentra en food courts en sportbars.

Beschrijving

Soundsphere Q-6 White luidspreker

De Soundsphere Q-6 White is een omnidirectionele luidspreker en maakt onderdeel uit van de Q-serie. Deze compacte, hemisferische pendelluidspreker is volledig weerbestendig en biedt fantastische geluidskwaliteit, zowel bij gebruik binnen als ook in de buitenlucht.

Uitstekende kwaliteit

De Q-6 White biedt een hemisferisch dekkingspatroon dat zorgt voor een brede, volledige dekking van de geluidsverspreiding. Dit is geweldig voor duidelijke, nauwkeurige gesproken mededelingen met een volledig bereik en een versterkte muziekweergave van hoge kwaliteit. Bovendien is de luidspreker volledig weersbestendig om het hele jaar door te worden blootgesteld aan de elementen, wat goed nieuws is als je luidsprekers in de buitenlucht nodig hebt die duidelijke aankondigingen en een uitstekende geluidskwaliteit bieden.

Veelzijdig en veilig

Binnenin de Q-6 White zit een 6,5-inch polypropyleen woofer en een 0,5-inch mylar dome tweeter, coaxiaal gemonteerd. De 35 watt luidspreker heeft een frequentiebereik van 70 Hz tot 20 kHz en kan worden gebruikt in 25-, 50-, 70- en 100 volt installaties. De luidspreker bevat zeven vermogen tap settingen. Tau biedt ook een optionele accessoire, de Soundsphere TX30 30-watt line matching transformer, met vermogenstaps voor 25-, 50-, 70- en 100-volt systemen. Een ingebouwde, optionele 30 watt versterker (Model Q-6 Power2) maakt een afzonderlijke versterker overbodig in toepassingen waar slechts een enkele brede dispersieluidspreker vereist is voor dekking. De driver is gemonteerd in een bolvormige behuizing van polystyreen met structurele schuimstof met een diameter van 254 millimeter. De robuuste behuizing is gemaakt van anorganische materialen die ongevoelig zijn voor omgevingsverontreinigingen, zoals het weer, ozon, UV, chloor en zout en alle hardware is roest- en corrosiebestendig. Bescherm de luidspreker volledig tegen invloeden van buitenaf met het optionele Soundsphere SS kleine scherm voor bescherming tegen vreemde voorwerpen en gebruik het optionele Soundsphere SWFS kleine scherm met weerfilter voor extra bescherming tegen water. Door toepassing van deze extra’s kan de Q-6 White in een grote verscheidenheid van toepassingen gebruikt worden.

Meerdere optionele installatiemogelijkheden

De luidspreker wordt volledig gemonteerd geleverd en is direct klaar om te installeren. Voor de montage heeft Tau meerdere optionele accessoires van Soundsphere beschikbaar. Eenpuntsophanging kan geregeld worden met de HK ophangset met drie elementen. Gebruik voor een lagere ophanging de HKEXT 24″ uitbreidings-ophangset in combinatie met de HK. Dan is er de DCB montagebeugel voor installatie aan systeemplafonds. Met behulp van de BC balkklem kan de luidspreker op een balkflens worden gemonteerd. Tenslotte maakt de MBS montagebeugel vlakke installatie tegen een plafondoppervlak mogelijk. Al deze montageopties maken het samen mogelijk de luidspreker zeer verschillende omgevingen te gebruiken.

Grote verscheidenheid aan binnen- en buitentoepassingen

De Q-6 White is Soundsphere’s meest compacte, weerbestendige omnidirectionele luidspreker. De luidspreker biedt full-range muziek en omroepmogelijkheden voor installaties zowel binnen als in de buitenlucht. Het kan zeer goed gebruik worden voor klaslokalen, sportclubs, hotellobby’s, restaurants, winkels, gemeenschappelijke ruimtes van winkelcentra en food courts, sportbars en een breed scala aan buitentoepassingen.

Zwarte en witte omnidirectionele luidsprekers in allerlei formaten

Standaard wordt deze luidspreker geleverd in overschilderbaar getextureerd wit. Elke gewenste kleur is daarnaast op aanvraag beschikbaar. Liever deze luidspreker in hoogglans zwart? Dat kan, Tau levert ook de Q-6 Black. In de Q-serie biedt Soundsphere nog drie andere hemisferische luidsprekers. De 100W Q-8 White is acht inch van formaat en heeft een frequentiebereik van 55 Hz – 17 kHz. De Q-12A White en Q-12AWR White zijn allebei twaalf inch groot en hebben beide een wattage van 250 en een frequentiebereik van 60 Hz – 16 kHz.  Voor gebruik in de buitenlucht kan de Q-12AWR White worden ingezet, deze is namelijk weerbestendig. Ook deze luidsprekers zijn allemaal verkrijgbaar in zwart.

Soundsphere Q-6 White samengevat

  • Pendelluidspreker
  • Omnidirectioneel/hemisferisch
  • Weerbestendig
  • Bestand tegen chloor, corrosie, ozon, roest, UV-straling, en zout
  • Wit
  • 60W
  • 5″
  • 70 Hz – 20 kHz
  • Coaxiaal
  • Ingebouwde, optionele 30 watt versterker

Extra informatie

Gewicht 3,6 kg
Afmetingen 254 × 254 × 302 cm
Afmetingen

302 mm hoogte x 254 mm diameter

Frequentiebereik

220 Hz – 20 kHz

Gewicht

3.6 kg

Impedantie

4 ohm

Kleur

Wit

Rated power

35 W

SPL (1 Watt @ 1 Meter)

105.5 dB

Tap settings @ 100V

30/104.8 Watt

Type luidspreker

Buiten, Omnidirectioneel, Opbouw, Pendel

Garantie

5 jaar

Andere suggesties…