Home » Nieuws » Contacta RF-systemen

Contacta RF-systemen

Een radiofrequentie (RF) systeem van Contacta maakt gebruik van draadloze radiogolven om geluid rechtstreeks te verzenden naar luisteropties zoals hoofdtelefoons of inductieve halsslingers. Deze RF-systemen omvatten zowel draagbare als grootschalige zenders. Grootschalige zenders werken in diverse omgevingen, terwijl draagbare zenders ideaal zijn voor rondleidingen in educatieve of entertainmentlocaties. De signalen worden verzonden door muren, glazen wanden, plafonds of andere obstakels heen.

Draagbare radiofrequentie ontvanger: RF-RX1-865

Een lichtgewicht draagbare radiofrequentie ontvanger die geluid van hoge kwaliteit ontvangt van compatibele zenders, die werken op 865MHz frequentie.

Bekijk dit product op onze webshop

Draagbare radiofrequentie zender: RF-TX1-865

De compacte draagbare radiofrequentie zender biedt draadloze transmissie van spraak en muziek naar compatibele draagbare ontvangers die werken op de 865MHz (VK/EU) frequentie.

Bekijk dit product op onze webshop

Draagbare radiofrequentie handzender – RF-TXHH-865/915

Deze handmicrofoon heeft een geïntegreerde multi-frequentie zender en UHF-technologie. Het is bedoeld voor gebruik met de draagbare radiofrequentie ontvangers (RF-RX1-865) die werken op 865MHz (VK/EU) frequentie.

Bekijk dit product op onze webshop

Radiofrequentie stationaire zender: RF-TXRM-865

De radiofrequentie stationaire zender is bedoeld voor inbouw in een rack, en is beschikbaar met 865MHz frequentie. Het maakt gebruik van internationaal compatibele frequenties om helder geluid over te brengen naar draagbare ontvangers (RF-RX1-865).

Bekijk dit product op onze webshop

Oorbevestigde microfoon voor gebruik met zender – RF-TX1-EM 

Deze oorbevestigde microfoon is compatibel met de draagbare radiofrequentie zender (RF-TX1-865) en heeft een 1,2 meter lange kabel en een mini-XLR-connector. Het zorgt voor handsfree communicatie met helder geluid door gebruik van een hoogwaardig condensator microfooncapsule.

Bekijk dit product op onze webshop

Revermicrofoon voor gebruik met zender – RF-TX1-LM 

Deze revermicrofoon is compatibel met de draagbare radiofrequentie zender (RF-TX1-865)Hij wordt geleverd met een dasspeld en een 1 meter lange kabel met een mini-XLR-connector. Het biedt handsfree communicatie met helder geluid door gebruik van een hoogwaardige Condensator microfooncapsule.

Bekijk dit product op onze webshop

Oplaadunit/koffer voor ontvanger/zender 

Deze oplaadunit/koffer is bedoeld voor gebruik met de Draagbare RF Zender (RF-TX1-865) en de Draagbare RF Ontvanger (RF-RX1-865). De koffer biedt plaats aan maximaal 24 ontvangers/zenders in staande positie. De koffer wordt geleverd met een voedingsadapter en het opladen is eenvoudig door de apparaten erin te plaatsen.

Bekijk dit product op onze webshop

Inductieve halsslinger – RF-NL1

De inductieve halsslinger is een compact luisterapparaat dat compatibel is met onze draagbare radiofrequentie ontvanger RF-RX1-865/915.

Bekijk dit product op onze webshop

Discreet hoofdbandmicrofoon – RF-HM 

Het unieke ontwerp van deze microfoon biedt verbeterd comfort voor langdurig gebruik. Het is comfortabel, lichtgewicht en ondersteunt moeiteloze handsfree communicatie.

Bekijk dit product op onze webshop

Hoofdtelefoons – RF-HP1 

Hoofdband hoofdtelefoons compatibel met de RF-RX1 Draagbare Radiofrequentie Ontvanger. Het heeft een standaard 3,5mm audio-aansluiting en een kabel van 1 meter.

Bekijk dit product op onze webshop

In-Ear hoofdtelefoons – RF-IEH

De in-ear hoofdtelefoons zijn compatibel met de draagbare radiofrequentie ontvanger. Ze hebben een standaard 3,5mm audio-aansluiting en een kabel van 1 meter.

Bekijk dit product op onze webshop

Nieuwsbrief Footer CTA

Mis geen enkele update.
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.