Al meer dan 20 jaar succesvol groothandel en leverancier van audio en communicatiesystemen!
TAU Audio Solutions +31 (0)50 549 90 90 0

Ashly digiMIX18

De digiMIX18 is een 18-kanaals digitaal mengpaneel en audio processor, voorzien van 18 ingangen en 12 output busses. Te gebruiken als mengtafel of in een 19” patchkast te installeren. Het apparaat is te bedienen middels de fysieke knoppen, meterbrug, fader en het LCD scherm aan de voorzijde.

Dit mengpaneel is ideaal voor bijvoorbeeld vergaderruimtes, gebedshuizen, performanceruimtes, scholen en studio’s.

Artikelnummer: ASH30108 Categorieën: , , , Klant worden?

Beschrijving

Ashly digiMIX18 mengpaneel en audio processor

De Ashly digiMIX18 is een 18-kanaals digitaal mengpaneel en audio processor en maakt onderdeel uit van de digiMIX-serie. Dit compacte mengpaneel is behalve als mengtafel ook te gebruiken in een patchkast. De hardware die benodigd is om het apparaat hierin te installeren, worden standaard meegeleverd. Het digiMIX18 mengpaneel heeft 18 ingangen en 12 output busses.

Het beste van twee werelden

Een groot voordeel van de Ashly digiMIX18 is dat je het apparaat de op traditionele manier kunt bedienen met fysieke knoppen, meterbrug en een gemotoriseerde precision-recall Alps 100mm fader. Daarnaast is het echter ook mogelijk om het mengpaneel gemakkelijk te bedienen en configureren middels een 7″ LCD touchscreen. Dit zorgt voor een veelzijdige realtime mix beleving. Het is eenvoudig om door de verschillende menu´s te navigeren en snel en eenvoudig de instellingen aan te passen. Middels het touchscreen heb je volledige controle over het mengpaneel. Zo kan het onder andere gebruikt worden voor de initiële setup, het toewijzen van kanalen en het inzien van de fader standen. Gebruik de gratis bijgeleverde digiMIX app op je iPad voor bediening op afstand. Hiermee heb je totale controle op elke gewenste plek in de betreffende ruimte.

Het mengpaneel is uitgerust met 16 discrete, programmeerbare Ashly klasse-A microfoon voorversterkers met LED indicatie en +48V fantoomvoeding. Daarnaast beschikt de digiMIX18 over 8 AUX kanalen met eigen uitgangen, Pre/Post modi, welke individueel toewijsbaar zijn naar de main. Twee stereo multi-effect processoren maken maar liefst 104 effecten mogelijk, zoals galm, delay en chorus. De delay kan zelfs tot aan 300ms toegepast worden op alle in- en uitgangen. 6 DCA groepen, AutoMix modus en een DSP met onder andere 31-band GEQ op alle AUX en main uitgangen maken de digiMIX18 tot een compact, maar toch uitgebreid, mengpaneel. Uiteindelijk is dit slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die de digiMIX18 biedt.

Geschikt voor beginners en professionals

In normale modus is de digiMIX18 uitermate geschikt voor audio professionals. Het mengpaneel beschikt echter ook over de intuïtieve, veilige en simpele EZ-mode, speciaal voor beginners zonder technische achtergrond. Deze EZ-modus is af te schermen middels een wachtwoord, waardoor belangrijke instellingen niet gewijzigd kunnen worden. In deze modus is het gemakkelijk om het apparaat direct te gebruiken voor bijvoorbeeld meetings en presentaties in kantoren. Kenners kunnen EZ-mode gebruiken voor meer gemak en efficiëntie.

Ashly digiMIX18 is zeer geschikt voor het mixen van live geluid in kleine performanceruimtes en kan ook gebruikt worden in gebedshuizen en scholen. Daarnaast leent de digiMIX18 zich prima voor opnemen in studio´s.

Uitbreiden met Dante en USB

De digiMIX18 heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van Dante of USB middels optionele uitbreidingskaarten. Voor de Ashly digiMIX18 zijn dit de Dante-3018 en de USB-2018. De Dante-3018 uitbreidingskaart voorziet in 18 digitale ingangen en 30 digitale uitgangen, waardoor het mogelijk wordt om audio te verzenden en ontvangen over een Dante netwerk. De USB-3018 uitbreidingskaart maakt het mogelijk een multi-track opname van een optreden te maken, dit te bewerken op je PC en het weer af te spelen in 24-bit audio, via USB connectie.

Ashly digiMIX18 samengevat

  • 18 ingangen
  • 12 output busses
  • montage in 19” patchkast mogelijk
  • 16 Ashly klasse-A microfoon voorversterkers
  • 8 AUX kanalen
  • ‘Live Control Surface’ met precision-recall Alps fader
  • 7″ LCD touchscreen in kleur
  • gratis iPad app voor bediening op afstand
  • normale en makkelijke (EZ) modus

Extra informatie

Garantie

5 jaar

Andere suggesties…